PVC vloeren

PVC vloer in de woonkamer

Geef uw woonkamer sfeer en karakter met PVC!

PVC vloeren

Waarom een PVC vloer in de woonkamer?

Een karakteristieke vloer zorgt ervoor dat uw interieur goed tot zijn recht komt. Vaak denkt men dat een houten vloer hiervoor dé beste keuze is. Maar is dat wel zo? Met een PVC vloer heeft u een houtlook vloer voor een voordelige prijs!

De woonkamervloer is een van de meest intensief gebruikte vloeren van een woning. PVC vloeren zijn zo geproduceerd dat deze goed tegen intensief gebruik kunnen zonder schade op te lopen. Daarnaast is de vloer erg onderhoudsvriendelijk, waardoor uw woonkamervloer er altijd op en top uit ziet. Maar dat is niet alles! PVC vloeren kunnen uitstekend gecombineerd worden met vloerverwarming. Zo kunt u in de winter heerlijk op sokken of bloten voeten door uw woonkamer lopen.

Door de vele soorten PVC vloeren en de verschillende afwerkingsmogelijkheden, hebben wij altijd een vloer die past bij uw woonkamer en interieur.

PVC vloeren

Hoe onderhoud u PVC in de woonkamer?

Het onderhouden van een PVC vloer is erg eenvoudig. De vloer wordt zo gelegd waardoor er geen vuil tussen de stroken of tegels kan komen. Hierdoor blijft het vuil oppervlakkig en is het eenvoudig weg te halen met een bezem of stofzuiger. Heeft u drinken op de grond laten vallen? Geen probleem, u haalt het eenvoudig weg met een licht vochtige doek. 

Contact

Een PVC vloer kopen voor uw woonkamer

Bent u overtuigd van de kracht van PVC vloeren en wilt u graag overgaan tot een aankoop? Ons team staat voor u klaar! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we komen graag bij u langs.