TVL PVC vloeren

Onze merken

PVC vloeren zijn enorm populair, en dat is goed te zien aan de hoeveelheid merken voor PVC vloeren. Het zijn er zoveel dat u door de bomen het bos niet meer kunt zien. Daarom hebben wij voor u al een selectie gemaakt, wij werken alleen met de beste PVC merken!

Vivafloors

Vivafloors is in 2010 opgericht in Goor en is sindsdien uitgegroeid tot éen van de grotere merken in Nederland. In het assortiment van Vivafloors vindt u twee varianten: lijm en click pvc. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment in afwerkingsmogelijkheden.

Vivafloors streeft ernaar om altijd vernieuwd te zijn en levert hiermee altijd de beste kwaliteit. De slogan luidt niet voor niets “Vivafloors, vloeren voor het leven.”

Therdex

Het assortiment van Therdex is zeer uitgebreid met maar liefst 10 verschillende lijnen. De meeste Therdex pvc vloeren staan er om bekend om de doorleefde houten vloeren na te bootsen met PVC. Maar ook voor geloofwaardige steen en geweven dessins biedt Therdex dé oplossing.

Floer

Floer biedt A-kwaliteit PVC vloeren aan die op een duurzame manier zijn geproduceerd. Kiest u voor Floer, dan kiest u voor een vloer met een ijzersterk karakter. Of u nu gaat voor click of lijm PVC, PVC stroken of PVC tegels, Floer biedt de oplossing.

Moduleo

Of u nu op zoek bent naar een klassiek of hedendaags dessin, Moduleo biedt voor u de oplossing. Het innovatief productieproces van de organisatie wordt gecombineerd met puur vakmanschap, waarmee de perfecte vloer voor uw situatie wordt geproduceerd. Moduleo is een van de grootste producenten van vinylvloeren ter wereld.

Douwes Dekker

Met Douwes Dekker PVC vloeren haalt u echt karakter in huis. De vloeren van Douwes Dekker worden verdeeld in de collecties “praktisch” en “ambitieus”. Hiermee heeft u een ruime keuze uit comfort vloeren met een warme sfeer en een perfecte afwerking.

Contact

Benieuwd naar
onze PVC vloeren?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Wij staan voor u klaar!