PVC vloeren

Over ons

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe PVC vloer, dan bent u bij TVL-pvcvloeren aan het juiste adres. Met ons ruim assortiment en onze vakkennis voorzien wij u van het beste advies op basis van uw eigen eisen en wensen.

“Iedere dag ga ik met volle overtuiging aan het werk. Ik ben heel gedreven in datgeen wat ik doe.”

PVC vloeren

TVL Parket

TVL-pvcvloeren is onderdeel van TVL Parket en is in 2003 opgericht door Tsing-Ho van Loon uit Tilburg. Van Loon heeft ervaring in de interieurbouw, waardoor TVL niet alleen kijkt naar een mooie vloer maar naar het totaalplaatje. Wij zorgen er altijd voor dat uw gekozen vloer uitstekend past binnen uw interieur.

PVC vloeren

Wij komen bij u thuis

Wij werken nét wat anders. In plaats van dat u bij ons langskomt om de mogelijkheden te bespreken, komen we graag bij u thuis langs. Tijdens dit vrijblijvende bezoek bespreken we uw eisen en wensen en bekijken we direct uw persoonlijke situatie. Heeft u uw keuze kunnen maken? Dan ontvangt u van ons een offerte met heldere afspraken, zonder verrassingen achteraf.

reviews

Wat zeggen onze klanten?

Kees Vliet • Pandeigenaar
Lees verder
“Geweldige service, wij hebben TVL parket en interieur ingeschakeld voor het leggen van nieuwe vloeren in een aantal van onze panden. De manier van werken sprak ons erg aan. Ook zijn we erg tevreden met het eind resultaat, en de service. Echt een aanrader ”
Teun Snels • Huis eigenaar
Lees verder
"Geweldige service. We zaten midden in een verbouwing en er was 100% begrip. De nieuwe vloer ziet er fantastisch uit, en een extra service (zoals even helpen met wat tillen) was niet te veel gevraagd. Daarnaast was het niet tevergeten erg gezellig. We raden TVL echt aan!"

Contact

Benieuwd naar
onze PVC vloeren?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Wij staan voor u klaar!